maandag 30 augustus 2010

Zaterdag 4 september: Circus Corrosia! in Almere Haven

Aanstaande zaterdag tovert Corrosia! de Markt in Almere Haven om tot een circusplein. Met een programma voor jong en oud, en circusartiesten uit binnen- en buitenland. Een middag om te kijken, te doen, te luisteren en te proeven. Voorstellingen met acrobatiek, jongleerkunst, muziek, theater en dans, die je versteld doen staan en een circusspeelplaats waar je je eigen talent kunt ontdekken. Alle voorstellingen en de circusspeelplaats zijn gratis toegankelijk.

Programma Circus Corrosia!*:
Zien:
12.00 Opening door de Spreekstalmeester & De Stille Fanfare
12.30 - 13.05 Cirklou - Voltica
13.20 - 13.45 TENT - LOOP
13.50 - 14.25 Lonely Circus - Le poids de la peau
14.30 - 15.05 Cirklou - Voltica
15.15 - 15.40 TENT- LOOP
15.45 Flevolands Vlijt
16.00 -16.30 Lonely Circus - Le poids de la peau
Doen:
12.00 – 16.00 Circusspeelplaats met Circus Elleboog
Proeven:
12.00 -17.00 Holy Toast & de Koffieboot
* De aanvangstijden zijn onder voorbehoud

Zien:
De Stille Fanfare
Het korps dat van toeten noch blazen weet

Lonely Circus – Le poids de la peau
Koorddansen zoals je dat nog nooit hebt gezien
Op zijn zelf gebouwde koorddans installatie ‘De Girafon’, die om zijn as draait en de tot wel 5 meter hoog gaat, toont de Franse koorddanser Sébastien Le Guen zijn virtuoze dapperheid. Dansend op het koord maakt hij tegelijkertijd live elektronische muziek met muzikant Jérome Hoffman.

Circlou - Voltica
Poging tot vliegen van komisch duo
Het Belgische duo Circlou neemt ons mee terug naar beginjaren 1900. Naar de tijd van de grote uitvindingen, toen vliegkunst een groot begrip was. Met vliegbril en muts staan ze klaar om hun grote uitvinding te testen samen met het publiek. Dit levert spektakel op met dolkomische en adembenemende momenten!

TENT - LOOP
Hoe zal dit aflopen?
Het jonge circusgezelschap TENT presenteert een voorproefje van hun eerste voorstelling LOOP. Zes circusartiesten worstelen met hun geweten bij het nemen van ingrijpende beslissingen. Iedereen twijfelt...kiezen ze voor de bekende weg of doorbreken ze het verwachtingspatroon?

Doen:
Circusspeelplaats
met Circus Elleboog
Heb je altijd al gedroomd van het circus, wil je weten hoe je moet jongleren, op een bal lopen, of over het koord dansen? Grijp dan nu je kans en ontdek je talent op de circusspeelplaats. Voor jong en oud!

Proeven:
Holy Toast & Koffieboot
Het duo Heet Brood verwent op theatrale wijze de innerlijk mens met heerlijke koffie van de Koffieboot en hemels smakende tosti’s van Holy Toast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten