woensdag 29 september 2010

Circus Ronaldo weer even in Nederland

Circus Ronaldo brengt met Circenses een geweldige theatervoorstelling over circus, liefde, strijd en muziek. Perfecte chaos. Altijd uitverkocht in België. Nu te zien in Amsterdam nabij de Westergasfabriek. Na afloop Vlaamse party in Pacific Parc.
Van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 oktober

'Circenses' speelt zich af op twee fronten. Het publiek - dat tijdens de pauze van plaats verwisselt - ziet aan de voorkant kristallen kroonluchters, de piste en de opgeklopte pracht en praal van een stel charlatans.  Tegelijkertijd ziet de andere helft van de toeschouwers de chaos en de ruzies ‘backstage’. Niks pracht en praal, hier is het smerig, duister en heerst een andere waarheid…
Deze opstelling doet het publiek constant afvragen wat er zich aan de andere zijde afspeelt, en vereist tegelijkertijd de grootse concentratie van de 13-koppige cast.

Circus Ronaldo tourt al in vele landen met uitverkochte tenten en wordt beschouwd als een van de meest opwindende, hedendaagse circusgezelschappen in Europa. In 2010 komen ze voor het eerst naar Amsterdam met hun volledige circustheatervoorstelling.

Na afloop van iedere voorstelling vindt in Parc Pacific de Vlaamse Afterparty plaats, geheel in stijl, met optredens van bands en dj’s.

Kijk voor meer informatie op www.koeioneur.nl
Circenses op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=cvVlN3CFrpA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten